top of page

Zakelijke opslag huren bij Jump Box

Nood aan wat extra opslagruimte voor je zaak? Dan kan een opslag huren bij Jump Box de ideale oplossing zijn!


Onze opslagcontainers hebben stevige en nette houten vloeren en zijn volledig vochtvrij. Stockeren kan eenvoudig tot tegen het dak en met voldoende plaats binnenin kan je nog handige opslagrekken voorzien voor een keurige opslag.

Opslag van archieven


Een opslagcontainer is een ideale oplossing voor de opslag van archieven. onze opslagruimtes hebben voldoende ruimte om stapelrekken in te plaatsen, zo verspil je geen enkele cm aan opslagruimte.Opslag van stock en voorraadopslag


Sommige sectoren vragen een grote stock, denk maar aan webshops of aan seizoensgebonden producten. Sla je stock tijdelijk op in een opslagcontainer bij Jump Box en profiteer van onze flexibele contacten.


Opslag van gereedschappen


Vereist je job veel gereedschappen en zoek je een veilige en steeds toegankelijke plek om je gereedschappen in op te slaan, dan is een opslagcontainer een ideale oplossing.


Hoe huur je een opslagcontainer?

Bij Jump Box kan je snel en veilig online een opslagcontainer huren in slechts 3 stappen: selecteer het gewenste formaat van je opslagcontainer, kies een verdieping en vul je gegevens in. Onze opslagcontainers zijn beschikbaar in S, M en L varianten met respectievelijk 5, 7 en 14 m² aan opslagruimte. De eerste maand huur wordt tijdens het boekingsproces direct voldaan. Nadien krijg je toegang tot ons beveiligd terrein en ontvang je de persoonlijke code van je opslagcontainer.


Jump Box biedt flexibele huurcontracten die maandelijks opzegbaar zijn. Onze huurcontracten zijn inclusief borgstelling, een cijferslot en verzekering op maat. De eerste maand ontvang je zelfs de borg en verzekering gratis!


Verzekering op maat

Onze verzekeringen dekken een inboedel tot € 10.000 euro en zijn beschikbaar in 3 varianten:

  • € 5 per maand: verzekerd tot een waarde van € 2.500

  • € 10 per maand: verzekerd tot een waarde van € 5.000

  • € 15 per maand: verzekerd tot een waarde van € 10.000

* Kan je zelf een bewijs van verzekering voorleggen bij het tekenen van het huurcontract, dan hoef je dit niet via Jump Box te doen.


Comments


bottom of page