top of page

Opslag voor een zolder huren

Puilt je zolder uit en kan je wel wat extra ruimte gebruiken? Dan kan een opslagruimte huren bij Jump Box de oplossing zijn.


Onze opslagcontainers hebben een stevige nette houten vloer en zijn volledig vochtvrij. De grote dubbele deuren maken laden en lossen eenvoudig, zelfs met grote meubelstukken!
Zolderopslag huren in Antwerpen


Een zolderopslag huren kan je helpen om die oude zolder eindelijk eens op orde te brengen. Maak van je zolder een extra kamer om te relaxen, een hobbyruimte of een logeerkamer voor je familie en vrienden. Er zijn genoeg redenen om die oude zolder eindelijk eens op te ruimen.


Sla al je zolderspullen op in een opslagcontainer en wees gerust, je inboedel is in goede handen bij ons. Jump Box heeft een vestiging in Antwerpen met een gratis parking voor klanten vlak voor het gebouw. Onze opslagcontainers zijn geschikt voor het opslaan van allerlei goederen, van grote meubelstukken tot opslagdozen.
Hoe huur je een opslagcontainer?

Bij Jump Box kan je snel en veilig online een opslagcontainer huren in slechts 3 stappen: selecteer het gewenste formaat van je opslagcontainer, kies een verdieping en vul je gegevens in. Onze opslagcontainers zijn beschikbaar in S, M, L, XL en XXL varianten met respectievelijk 5, 7, 14, 14 en 28 m² aan opslagruimte. De eerste maand huur wordt tijdens het boekingsproces direct voldaan. Nadien krijg je toegang tot ons beveiligd terrein en ontvang je de persoonlijke code van je opslagcontainer.


Jump Box biedt flexibele huurcontracten die maandelijks opzegbaar zijn. Onze huurcontracten zijn inclusief borgstelling, een cijferslot en verzekering op maat. De eerste maand ontvang je zelfs de borg en verzekering gratis!


Verzekering op maat

Onze verzekeringen dekken een inboedel tot € 10.000 euro en zijn beschikbaar in 3 varianten:

  • € 5 per maand: verzekerd tot een waarde van € 2.500

  • € 10 per maand: verzekerd tot een waarde van € 5.000

  • € 15 per maand: verzekerd tot een waarde van € 10.000

* Kan je zelf een bewijs van verzekering voorleggen bij het tekenen van het huurcontract, dan hoef je dit niet via Jump Box te doen.


Comments


bottom of page