top of page

Opslag voor een wereldreis of verhuis naar het buitenland

Heb je een wereldreis of tijdelijke verhuis naar het buitenland voor de deur staan? Onze opslagcontainers zorgen voor een veilige, verwarmde en vochtvrije opslag van je volledige inboedel!


Zorg ervoor dat je inboedel veilig en droog staat bij Jump Box. Kies een opslagruimte op basis van het gewenste volume en geniet van stevige opslagcontainers met een nette houten vloer en grote dubbele deur.


Opslag voor een wereldreis

Trek je er op uit voor een wereldreis en huur je een appartement of een huis? Dan kan je best veel geld besparen door je meubels op te slaan bij Jump Box terwijl je de wereld verkent. Zo genieten je meubels van een vochtvrije en nette opslag en kan jij zorgeloos genieten van je reis.


Verhuis naar het buitenland

Verhuis je voor een bepaalde tijd naar het buitenland voor je studies of werk en zoek je een lange termijn opslag oplossing? Onze opslagcontainers zijn ideaal om je volledige inboedel in op te slaan en de grote dubbele deuren en hoge plafonds zorgen voor maximaal gebruiksgemak.

Lange termijn opslag in Antwerpen

Jump Box heeft een vestiging in Antwerpen met een gratis parking voor klanten vlak voor het gebouw. Onze opslagcontainers zijn solide grote opslagruimtes met grote dubbele deuren, ideaal om zowel kleine als grote meubelstukken in op te slaan.Hoe huur je een opslagcontainer?

Bij Jump Box kan je snel en veilig online een opslagcontainer huren in slechts 3 stappen: selecteer het gewenste formaat van je opslagcontainer, kies een verdieping en vul je gegevens in. Onze opslagcontainers zijn beschikbaar in S, M, L, XL en XXL varianten met respectievelijk 5, 7, 14, 14 en 28 m² aan opslagruimte. De eerste maand huur wordt tijdens het boekingsproces direct voldaan. Nadien krijg je toegang tot ons beveiligd terrein en ontvang je de persoonlijke code van je opslagcontainer.


Jump Box biedt flexibele huurcontracten die maandelijks opzegbaar zijn. Onze huurcontracten zijn inclusief borgstelling, een cijferslot en verzekering op maat. De eerste maand ontvang je zelfs de borg en verzekering gratis!


Verzekering op maat

Onze verzekeringen dekken een inboedel tot € 10.000 euro en zijn beschikbaar in 3 varianten:

  • € 5 per maand: verzekerd tot een waarde van € 2.500

  • € 10 per maand: verzekerd tot een waarde van € 5.000

  • € 15 per maand: verzekerd tot een waarde van € 10.000

* Kan je zelf een bewijs van verzekering voorleggen bij het tekenen van het huurcontract, dan hoef je dit niet via Jump Box te doen.


Comments


bottom of page