top of page

Webshop opslag huren bij Jump Box

Heb je een webshop en weet je niet meer waar te blijven met al die stock? Dan kan een opslag huren bij Jump Box de oplossing zijn.


Onze opslagcontainers hebben een stevige en nette houten vloer en zijn volledig vochtvrij. Je stock is in goede handen en steeds 24/7 toegankelijk.
Webshop stockage in Antwerpen


Jump Box heeft een vestiging in Antwerpen met een gratis parking voor klanten vlak voor het gebouw. Onze opslagcontainers zijn solide opslagruimtes met grote dubbele deuren, ideaal om dozen of grote stukken te verhuizen.
Hoe huur je een opslagcontainer?

Bij Jump Box kan je snel en veilig online een opslagcontainer huren in slechts 3 stappen: selecteer het gewenste formaat van je opslagcontainer, kies een verdieping en vul je gegevens in. Onze opslagcontainers zijn beschikbaar in S, M en L varianten met respectievelijk 5, 7 en 14 m² aan opslagruimte. De eerste maand huur wordt tijdens het boekingsproces direct voldaan. Nadien krijg je toegang tot ons beveiligd terrein en ontvang je de persoonlijke code van je opslagcontainer.


Jump Box biedt flexibele huurcontracten die maandelijks opzegbaar zijn. Onze huurcontracten zijn inclusief borgstelling, een cijferslot en verzekering op maat. De eerste maand ontvang je zelfs de borg en verzekering gratis!


Verzekering op maat

Onze verzekeringen dekken een inboedel tot € 10.000 euro en zijn beschikbaar in 3 varianten:

  • € 5 per maand: verzekerd tot een waarde van € 2.500

  • € 10 per maand: verzekerd tot een waarde van € 5.000

  • € 15 per maand: verzekerd tot een waarde van € 10.000

* Kan je zelf een bewijs van verzekering voorleggen bij het tekenen van het huurcontract, dan hoef je dit niet via Jump Box te doen.


Comments


bottom of page