top of page

Persoonlijke opslag huren bij Jump Box

Nood aan wat extra opslagruimte? Dan kan een persoonlijke opslag huren bij Jump Box de ideale oplossing zijn!


Onze opslagcontainers hebben stevige en nette houten vloeren en zijn volledig vochtvrij. Stockeren kan eenvoudig tot tegen het dak en met voldoende plaats binnenin kan je nog handige opslagrekken voorzien voor een keurige opslag.
Meer ruimte creëren


Wie in Antwerpen woont weet dat ruimte niet zomaar in overvloed beschikbaar is. Een opslagcontainer is een ideale oplossing voor de opslag van meubelstukken en accessoires. Onze opslagruimtes hebben voldoende ruimte om stapelrekken te plaatsen, zo kan je iedere cm aan opslagruimte benutten.Opslag van babyspullen


Kan je nog geen afscheid nemen van oude babyspullen en wens je ze veilig op te slaan? Een opslagcontainer bij Jump Box is een ideale oplossing voor zowel korte als lange opslagtermijnen.
Opslag tijdens een renovatie


Als je een grondige renovatie gepland hebt, dan moet je een veilige oplossing hebben voor je inboedel. Onze opslagcontainers zijn volledig vochtvrij, hebben stevige houten vloeren en een grote dubbele deur. Zelfs de grootste meubelstukken kunnen eenvoudig opgeslagen worden!


Opslag tijdens een verhuis


Organiseer je verhuis en kom je opslagen goederen ophalen wanneer het jouw past.

Je spullen zijn veilig opgeslagen in onze opslagcontainers.Samenwonen als koppel of samengesteld gezin


Twee huishoudens die één worden brengen veel extra spullen met zich mee. Natuurlijk wil je niet zomaar afscheid nemen van je waardevolle spullen, en dat hoeft ook niet. Sla ze op in een opslagcontainer van Jump Box en kom ze weer halen wanneer het jouw uitkomt.


Hoe huur je een opslagcontainer bij Jump Box?

Bij Jump Box kan je snel en veilig online een opslagcontainer huren in slechts 3 stappen: selecteer het gewenste formaat van je opslagcontainer, kies een verdieping en vul je gegevens in. Onze opslagcontainers zijn beschikbaar in S, M en L varianten met respectievelijk 5, 7 en 14 m² aan opslagruimte. De eerste maand huur wordt tijdens het boekingsproces direct voldaan. Nadien krijg je toegang tot ons beveiligd terrein en ontvang je de persoonlijke code van je opslagcontainer.


Jump Box biedt flexibele huurcontracten die maandelijks opzegbaar zijn. Onze huurcontracten zijn inclusief borgstelling, een cijferslot en verzekering op maat. De eerste maand ontvang je zelfs de borg en verzekering gratis!


Verzekering op maat

Onze verzekeringen dekken een inboedel tot € 10.000 euro en zijn beschikbaar in 3 varianten:

  • € 5 per maand: verzekerd tot een waarde van € 2.500

  • € 10 per maand: verzekerd tot een waarde van € 5.000

  • € 15 per maand: verzekerd tot een waarde van € 10.000

* Kan je zelf een bewijs van verzekering voorleggen bij het tekenen van het huurcontract, dan hoef je dit niet via Jump Box te doen.


bottom of page