top of page

Opslag voor gereedschap huren

Heb je veel gereedschap en weet je niet meer waar er mee te blijven? Dan kan een opslag huren bij Jump Box de oplossing zijn.


Onze opslagcontainers hebben een stevige en nette houten vloer en zijn volledig vochtvrij. Jouw gereedschap is steeds 24/7 toegankelijk en veilig opslagen.
Gereedschap opslag in Antwerpen


Jump Box heeft een vestiging in Antwerpen met een gratis parking voor klanten vlak voor het gebouw. Onze opslagcontainers zijn solide opslagruimtes met grote dubbele deuren, ideaal om grote gereedschappen op te slaan van werkbanken, tot grote machines.
Hoe huur je een opslagcontainer?

Bij Jump Box kan je snel en veilig online een opslagcontainer huren in slechts 3 stappen: selecteer het gewenste formaat van je opslagcontainer, kies een verdieping en vul je gegevens in. Onze opslagcontainers zijn beschikbaar in S, M, L, XL en XXL varianten met respectievelijk 5, 7, 14, 14 en 28 m² aan opslagruimte. De eerste maand huur wordt tijdens het boekingsproces direct voldaan. Nadien krijg je toegang tot ons beveiligd terrein en ontvang je de persoonlijke code van je opslagcontainer.


Jump Box biedt flexibele huurcontracten die maandelijks opzegbaar zijn. Onze huurcontracten zijn inclusief borgstelling, een cijferslot en verzekering op maat. De eerste maand ontvang je zelfs de borg en verzekering gratis!


Verzekering op maat

Onze verzekeringen dekken een inboedel tot € 10.000 euro en zijn beschikbaar in 3 varianten:

  • € 5 per maand: verzekerd tot een waarde van € 2.500

  • € 10 per maand: verzekerd tot een waarde van € 5.000

  • € 15 per maand: verzekerd tot een waarde van € 10.000

* Kan je zelf een bewijs van verzekering voorleggen bij het tekenen van het huurcontract, dan hoef je dit niet via Jump Box te doen.


Comments


bottom of page