top of page

Meubelopslag huren in Antwerpen bij Jump Box

Sla je meubels op bij Jump Box in Antwerpen, en wees gerust van een veilige en solide opslag voor je inboedel. Meubelbewaring voor zowel kleine als grote inboedels dankzij onze verschillende formaten van opslagcontainers.


Onze opslagcontainers hebben een stevige en nette houten bodem en zijn volledig vochtvrij. Het laden en lossen van je meubels kan vlak voor het gebouw op onze gratis parking.

Waarom een opslagcontainer bij Jump Box gebruiken voor meubelbewaring?Meubelopslag huren in Antwerpen bij Jump Box, dat brengt voordelen met zich mee:


  • Onze opslagcontainers zijn om te beginnen solide opslagruimtes die tegen een stootje kunnen. Opslagcontainers zijn in feite rigide zeecontainers met een nette houten vloer.

  • Grote volumes. Onze opslagcontainers zijn beschikbaar in volumes van 10 m³ tot 33 m³.

  • Grote dubbele deur. Al onze containers hebben een grote dubbele deur zodat zelfs grote meubelstukken probleemloos in de container passen.

  • Gratis parking voor laden en lossen. Parking vlak voor het gebouw met toegangscontrole.

  • Maandelijks het huurcontract verlengen of stopzetten. Profiteer van onze flexibele huurcontracten.

  • Een verzekering op maat van jouw inboedel. Kies uit onze verschillende verzekeringen en wees zeker van een volledige dekking.
Hoe huur je een opslagcontainer?

Bij Jump Box kan je snel en veilig online een opslagcontainer huren in slechts 3 stappen: selecteer het gewenste formaat van je opslagcontainer, kies een verdieping en vul je gegevens in. Onze opslagcontainers zijn beschikbaar in S, M en L varianten met respectievelijk 5, 7 en 14 m² aan opslagruimte. De eerste maand huur wordt tijdens het boekingsproces direct voldaan. Nadien krijg je toegang tot ons beveiligd terrein en ontvang je de persoonlijke code van je opslagcontainer.

Comments


bottom of page