top of page

Nieuw concept - Jump Box! Containeropslag in Antwerpen

Jump Box opent een vestiging in 2030 Antwerpen aan de vosseschijnstraat 34. Het nieuwe concept van Jump Box mag duidelijk zijn: snel en eenvoudig goederen opslaan in Antwerpen met 24/7 toegang tot je opslagcontainer.


Op een toplocatie in Antwerpen en met grote verbindingswegen is Jump Box makkelijk te bereiken. Met een eigen parking kan je comfortabel goederen laden en lossen in alle discretie. Toegang tot het terrein wordt verschaft door een persoonlijke code aan de poort en al onze opslagcontainers bezitten standaard een numeriek cijferslot van Jump Box. Het gebruik van eigen sloten is uiteraard ook toegestaan.


Hoe huur je een opslagcontainer?

Bij Jump Box kan je snel en veilig online een opslagcontainer huren in slechts 3 stappen: selecteer het gewenste formaat van je opslagcontainer, kies een verdieping en vul je gegevens in. Onze opslagcontainers zijn beschikbaar in S, M en L varianten met respectievelijk 5, 7 en 14 m² aan opslagruimte. De eerste maand huur wordt tijdens het boekingsproces direct voldaan. Nadien krijg je toegang tot ons beveiligd terrein en ontvang je de persoonlijke code van je opslagcontainer.


Jump Box biedt flexibele huurcontracten die maandelijks opzegbaar zijn. Onze huurcontracten zijn inclusief borgstelling, een cijferslot en verzekering op maat. De eerste maand ontvang je zelfs de borg en verzekering gratis!Verzekering op maat

Onze verzekeringen dekken een inboedel tot € 10.000 euro en zijn beschikbaar in 3 varianten:

  • € 5 per maand: verzekerd tot een waarde van € 2.500 

  • € 10 per maand: verzekerd tot een waarde van € 5.000

  • € 15 per maand: verzekerd tot een waarde van € 10.000

* Kan je zelf een bewijs van verzekering voorleggen bij het tekenen van het huurcontract, dan hoef je dit niet via Jump Box te doen.

Boek nu je opslagcontainer in Antwerpen en geniet de eerste maand van een gratis borgstelling en verzekering.

ความคิดเห็น


bottom of page